Získejte čas, využijte našich služeb

| Vyšlo v Střecha Speciál Revue 71

Stavebnictví je obor známý svou konzervativností. Proto trvá určitý čas než se nové inovace, jako jsou CNC opracované konstrukce s použitím KVH a BSH hranolů, plně prosadí. Při srovnání cen kubíku běžného nevysušeného řeziva z pily a KVH hranolů je patrný značný rozdíl. Avšak rozhodnutí není jen o počáteční ceně materiálu. Je taky o celkové kvalitě, rychlosti a přesnosti, která může ušetřit čas a peníze.

Rozhodnutí mezi běžným nevysušeným řezivem a KVH hranoly při stavbě krovu bezpochyby vyvolává otázky ohledně ceny a výhodnosti. Na první pohled se může zdát, že vysušené a hoblované KVH hranoly jsou dražší než klasické nevysušené dřevo z pily. V TESARIU věříme, že při bližším pohledu na ekonomiku, kvalitu, přesnost, rychlost a celkovou cenu krovu se ukazuje, že KVH hranoly mohou být výhodnější volbou.

Zaměstnanci Tesario na stánku na veletrhu Střechy Praha.

Ještě nás neznáte?

PRVNÍ CHODSKÁ TESARIO s.r.o. je 100% česká rodinná firma, která již více jak 15 let vyrábí nápady svých zákazníků s vášní a precizností. V TESARIU jsme především specialisté na výrobu dřevěných konstrukcí. Vyrábíme příhradové vazníky, CNC opracované tesařské konstrukce – krovy, pergoly, stání a přístřešky, krásné roubenky a dřevěné rámové konstrukce pro dřevostavby. To vše od konzultace prvotního nápadu, přípravu nabídek, statické posouzení, dále přes výrobu až po logistiku, vykládku a klidně i montáž. A to po celé České republice.

Dřevo je v módě a vnímáme, jakou revolucí tento obor prochází. Surovina z lesa v současnosti zažívá renesanci a věříme, že počty realizovaných dřevostaveb budou dále narůstat. Nejen při výstavbě altánů nebo pergol.

Filozofie, kterou se řídíme

Našim zákazníkům šetříme jejich drahocenný čas a peníze. Pokud dají důvěru nám, nemusí se zdržovat s návrhem a opracováním dřevěné konstrukce. Uvolní se jim výrazně ruce, které často chybí, a tak zvládnou více zakázek. Díky tomu více vydělají. Ušetřený čas mohou věnovat novým zákazníkům nebo rodině.

Novinka, oceněná na veletrhu

V našem produktovém portfoliu najdete nově moderní áčko (Tiny House) s názvem TULITO. Vnímáme totiž, že velkým trendem současnosti je bydlení na malém prostoru se vším potřebným. Jedná se o cenově dostupné a ideální řešení s vůní dřeva, které si zvládnete postavit sami.

Kvalita produkce i servisu

V TESARIU věříme v nekompromisní kvalitu našich výrobků a díky našim kvalifikovaným zaměstnancům jsme schopni realizovat i ty nejnáročnější projekty. Používáme moderní technologie a postupy,
abychom dosáhli vysokých standardů. Našim cílem je splnit náročná očekávání zákazníků, kteří preferují kvalitu za cenu, která se vyplatí.

Děkujeme našim zákazníkům:

  • každou poptávku i případnou objednávku,
  • příjemné návštěvy nejen u nás
 v Trhanově,

  • důvěru v naši profesionalitu, 
  • věrnost a za to, že se k nám vracejí, 
  • otevřenost a odvahu říct nám jak příjemné, tak i méně příjemné věci, 
  • ocenění naší snahy rychle jim dodat kvalitní výrobky,
  • férové jednání a plnění společných dohod.
     

Pavel Slováček

PRVNÍ CHODSKÁ